Translate

14 Mart 2014 Cuma

Loreal Paris 3 Etkili Cilt Düzgünleştirici Temizleme Jeli

Ürün Adı : Loreal Paris 3 Etkili Cilt Düzgünleştirici Temizleme Jeli
Ağırlık : 150 ml
Kullanım Amacı ve Özellikleri : Normal ve karma ciltler için hazırlanmıştır; makyaj izlerini ve kiri temizler, cildin güzelleşmesini sağlar. Temizleyici aktifler ile zenginleştirilmiş transparan yüz yıkama jeli gözenekleri temizler ve yoğun bir ferahlık sağlar. Temiz ve saf olmasının yanında cilt taze ve arınmış olur.
Kullanım Şekli : Sabah ve akşam ıslak bir cilde masaj yaparak uygulayın ve su ile durulayın. Yüz ve göz için kullanımı uygundur.


Ürünümüz şeffaf jel kıvamında. Islak cilde uygulandığından ve jel özelliğinden az bir miktar tüm yüzünüze yeterli geliyor. Kullanım sonrası gerçekten o temizlenme hissini hem koku olarak hem de his olarak alabiliyorsunuz. Cildinizi yumuşatıyor.

Ancak birkaç kullanım sonrası tüm bu güzel özellikleri unutturacak şeyler oldu cildimde. Fotoğraflardan da görebileceğiniz gibi özellikle dudak çevremde ( çeneme doğru ) ve burnumda kurumalar yaptı. Nemlendirici sürmem bile %100 fayda etmedi. Makyaj yaptığımda ise o bölgelerde sıkıntı oldu haliyle. Ben de ürünü kullanmayı bıraktım.

Ürünü kullandıktan sonra Gül Suyu kullanmam gibi tavsiyeler geldi ancak ürünleri başka ürünlerle desteklemek hoşuma gitmiyor. Kendi başına işe yarayacaksa yarasın aksi halde cildimde gösterdiği olumsuz tepkileri giderme adına niye başka arayışlara gireyim ki!

Bir ara bu ürün nemlendirici ile birlikte ikili set halinde satılıyormuş ki ben bunu bilmeden İnstagramda ürünün böyle satılması gerekliliğini yazmıştım birisine.

İnternette araştırdığımda ise üründen memnun olanların yanında bir o kadar da memnun olmayanlar var.

Sonuç olarak karar size kalmış ama benim tavsiye etmeyeceğim ürünler arasına girdi.

7 yorum:

  1. Bu üründen bugün aldım ve kullandım ilk izlenim olarak tek başına cildimi kullanım sonrası baya bir kuruttu sonra sizin yorumunuzu okudum üzerine nemlendirici krem sürdüm. Şuan cildim inanlmaz yumuşak ve pürüzsüz çok hoşuma gitti bu fakat sonradan cildimi tahrik eder mi ? Kullanmaya devam mı etmeliyim kararsız kaldım. Kuru bir cildim var zaten üzerine de bu biraz korkutuyo beni

    YanıtlaSil
  2. Yanaklarimda kabuk oluştu bu urunden dolayi ben bunun toniğini ve kremini kullanmama rağmen kupkuru oldu

    YanıtlaSil
  3. Yanaklarimda kabuk oluştu bu urunden dolayi ben bunun toniğini ve kremini kullanmama rağmen kupkuru oldu

    YanıtlaSil
  4. bende aynı şekilde bir arkadaş tavsiyesi üzerine kullandım iyi geldi dedi bana bende kullandım ve yüzümü evet ferahlattı ama sanki daha çok sivilce çıktı ve yüzümü kuruttu birde göz için kullanımı uygundur diyor ama benim göz çevremi tahriş etti yüzümü baya bir kuruttu ama sivilcelerim gitmedi tam tersine çoğaldı ne yapmam lazım

    YanıtlaSil
  5. Bende kullandim yuzumu dahada kotu yapti kuru ciltler icin olanini aldim. Cildim catlak catlak oldu. Cok pismanim

    YanıtlaSil
  6. Ben doktorumun yazdigi bir takim sivilce kremlerini kullaniyorum ve bu yuzdende yuzum hassazlasti bu urunu kullanmaya basladiktan sonra yuzum tahriş olmaya başladi ozellikle goz altim ciddi derecede kizardi ve tahriş oldu ve yağli bir cilde sahibim bu urun yuzumu digerlerine gore cok daha kuruttu ve yuzum gercekten soyulmaya basladı size tavsiyem yuzunuzde sivilceler varsa hassaz ciltliyseniz bu urunden nefret edersiniz eger benim gibi cilt yapiniz varsa asla kullanmayin benim yasadigim sorunlari sizde yasamayin

    YanıtlaSil
  7. YAĞLI CİLTLER İÇİN.
    Ürünü bir kaç senedir kullanıyorum, yağlı ve karma ciltler için yani kuru ciltlerin kullanmaması gerekiyor, zaten üstünde hangi cilt tipi için olduğu yazıyor. Yağlı bir cildiniz varsa tonik ve kremiyle kullanırsanız sorunu büyük anlamda çözüyor. Haftada bir iki kere de aynı seriden peeling kullanmanızı öneririm. Benim cildim oldukça yağlı, sabah yıkayıp öğlene parlayan bir cildim vardı şimdi akşama kadar sorun yok diyebilirim. Umarım yardımcı olur.

    YanıtlaSil