Translate

29 Mart 2014 Cumartesi

Balm Jovi Rockstar Face Palette

The Balm'ın paletlerinden ruhuma en hitap edeni ROCKSTAR PALETTE. Bir Rock sever olarak hem paletin kabındaki hem de içindeki ürünlerin zekice oluşturulmuş ayrıntıları en sevdiğim ve dikkat çekici kısmı. İstedim ki normal bir palet incelemesi gibi olmasın bu yazı. Ayrıntılarda gizli olanı açığı çıkaralım.

Paletimizin şekli; 


"Bu yüzyılın en iyi paleti!" - Rolling Tone Magazine ( Çekilen filmlere işin otoriteleri tarafından yapılan yorumlar gibi. Çok zekice ) 


Bütün The Balm ürünlerinde olduğu gibi bu paletimizde de çok şirin, kalp şeklinde bir ayna var.


Parlatıcı ile allığın altındaki ( Üzerinde Living On A Stare / Regard de braise yazan kısım) mıknatıslı kısımda rujlar yer alıyor ki bu ayrıntıyı çok seviyorum. Böylece farların tozları rujlara yapışmıyor.


Mıknatıslı kısmı açtığınızda ayrıca alternatif olarak sunulan 4 adet makyaj stilini gösteren bir şema var.




İşte farlarda ki ayrıntılar:

HEAVY METAL . HEAVY METAL
Shadow/liner . fard/eyeliner
Gölge/astar . makyaj/eyeliner


                       






 Classical . Classique
Shadow/liner . fard/eyeliner
Gölge/astar . makyaj/eyeliner

                      



ALTERNATIVE . ROCK ALTERNATİF
Shadow/liner . fard/eyeliner
Gölge/astar . makyaj/eyeliner





  • Heavy Metal ve Rock Alternatif  lerdeki grup isimleri far paletinde 1'e 1 değil, harf oyunlarıyla kullanılmış. :)
  • Farların 4'ü simli ( Heavy Metal gurubu ), 4'ü ışıltılı ( Alternative gurubu ) ve 4'ü mat ( Classical gurubu ) olmak üzere toplamda 12 adet far bulunmakta.
  • Pigmentasyonları  iyi, kalıcılıkları da öyle. Ben hiç tozutma yapmazlar sanıyordum ancak az da olsa tozutma yapıyor ve bu yüzden gözünüze sürmeden önce farın fazlalığını muhakkak almanızı tavsiye ederim.
  • Farları baz olarak ayrıca makyaj fırçanızı biraz ıslatarak eyeliner olarak da kullanabilirsiniz.
Paletimizde ayrıca;
 1 adet aydınlatıcı = DISCO DISCO SOLID GOLD LUMİNİZER ( The Balm'ın Mary-Lou Manizer ile aynı ki bu ürünü aydınlatıcı, parlatıcı ve göz farı olarak da kullanabilirsiniz. )



1 adet allık = POP! POP! DON'T YOU WANT ME? ( The Balm'ın Fırat Boy allığı ile aynı ki bu ürünü allık ve gözlerinizde gölge yapmak için de kullanabilirsiniz. )


2 adet ruj = MİLLY ve VANİLLY ( The Balm'ın Mai Billsbepaid rujuyla MİLLY - Mia Moore rujuyla da VANİLLY ruju aynı ki bu ürünü dudaklarınız ve yanaklarınız için de kullanabilirsiniz. ) bulunmaktadır.




The Balm ürünleri indirime girdiğinde kaçırılmayacak bir palet. Tek seferde far, allık, ruj ve aydınlatıcı sahibi oluyorsunuz. Tam bir seyahat paleti.


1 yorum: