Translate

7 Nisan 2014 Pazartesi

Pastel Cover Stıck



Watsons'un indirim günlerinden birinde şunu da alayım, bunu da alayım, şunu da deneyeyim derken aldığım ürünlerden biri: Pastel Cover Stıck 3. Sonuna 3 koymamın sebebi,  toplamda 4 renk seçeneği var ve benim aldığım 3 no'lu renk olması.


Ürünün vaadi şu şekilde: Özel formülü sayesinde kusurları kapatırken ışık yansımalarını da önler. Her koşulda ve günün her saatinde mükemmel bir görünüm için idealdir.


Ürünü hiçbir şey kullanmadan direkt gözlerimin altına sürüyorum ve parmağımla biraz tampon hareketlerle biraz krem sürürken yaptığımız gibi ileri geri parmak hareketleriyle yedirerek dağıtıyorum.


1 numaralı fotoğraflar kapatıcısız ve 1 numaralı fotoğrafların hepsi aynı.


2 numaralı fotoğraflar kapatıcılı ve 2 numaralı fotoğrafların hepsi farklı.


İstedim ki 2 numaralı fotoğraflarda ışığın geliş açısına göre ürünün yansımasını görelim.


Yukarıdaki fotoğrafta kapatıcı uygulanmış göz altının yakından görünümü.

Kapatıcılarla ilgili klasik o soruyu sorduğunuzu duyar gibiyim. "- Gözaltındaki çizgilere doluyor mu?" Bu sorunun cevabı için küçük bir korku filmine hazır olun. :)


- Böööööö! :)


Tüm fotoğraflarda ürünü direkt uyguladım. Altına yada üstüne herhangi bir ürün sürmedim.


Yukarıda ki fotoğraflar sorunuza doğru cevabı verdi mi bilemiyorum. Sonuçta gözümüzün altını çekip dolaşmıyoruz dışarılarda. Eee ben de bu şekilde dolaşmadığımdan ürünün duruşunu genel olarak seviyorum. Fiyatıyla performansını karşılaştırdığımızda bence ortalama bir ürün. 
Ürüne göz altı kapatıcısı muamelesi yaptık ama bu ürünü sadece göz altınızda değil; sivelcelerinizin, sivilce izlerinizin, belki de sevmediğiniz çillerinizin üzerinde de kullanabilirsiniz.
Henüz bu ürünü yaz ayında kullanmak nasip olmadı ancak bir yerde okuduğuma göre yaz sıcağında akma yapıyormuş. 


Son olarak ta ürünün boyutun anlata bilme adına böyle bir fotoğraf paylaşmam gerekiyordu. Çünkü gene Avon Eye Shadow Primer da olduğu gibi boyutuyla ilgili üzerinde bir bilgi yok.













2 yorum:

  1. Suan kullaniyorum ve bir daha almayi dusunmuyorum :D urunu sade kullaniyorum uzerinden pudra vs gecmiyorum ve asiriii derecede hemen goz cizgilerime doluyor goz icin fazla bi kapaticiligi yok ama isiltisi guzel sivilce izleri icinde ideal ama dedigim gibi bir daha mi ? Yok ben almiyim :D

    YanıtlaSil
  2. Ben de aldım memnun değilim pütür pütür oldu

    YanıtlaSil