Translate

5 Nisan 2014 Cumartesi

Avon Eye Shadow Primer

Avon'un indirimli ürünlerini alıp denemeyi adet edindim. İşte bunlardan biride Avon Eye Shadow Primer / Avon Göz Farı Bazı.



Ürüne ve kabının her tarafına baktım ama kaç ml olduğu yazılmamış. Ağzı açık kavanoz işareti içinde 12M yazılı bir sembol gördüm ama onun da farklı bir anlamı varmış. Yeri gelmişken bu işaretin anlamını da öğrenelim bari. :)


Ağzı açık kavanoz sembolü, ürün açılmasından sonrasını, içerisindeki sayı ise açıldıktan sonra kaç ay kullanılabileceğini gösterir. Örneğin; sembol içerisinde 12M ifadesi yer alıyorsa ürün ambalajı açıldıktan sonra 12 ay içerisinde tüketilmelidir anlamı taşır.

Boyutu ise: mini minnacık cam bir kavanoz...


Ürün köpük gibi gözüken sürümü kolay kremsi yapıda. Rengini ilk gördüğümde çok koyu gelmişti ancak sürdükten sonra hiç de koyu durmuyor. 


 Ürünün nemlendirme özelliği olmadığından öncesinde nemlendirici kullanmak oluşabilecek kötü görüntüyü engelleyecektir.


Bu ürünü kullanmak için far kullanmanıza bile gerek yok bence. Tek başına da bu ürünü kullanmayı seviyorum çünkü göz kapaklarımın renk tonunu eşitliyor.




Bazlı ve bazsız göze far uygulaması yaptığımızda da arada ki farkı net olarak görebilirsiniz.




Baz uygulanmış gözde far çok çok daha belirgin, yoğun.

Göz kapaklarım yağlı bir yapıya sahip, bir süre sonra farlar göz kapağımın üstünde çizgi şeklinde toplanma yapıyor. Yukarıdaki fotoğrafları çekmek için gözüme sürdüğüm farlar yaklaşık 6 saat kadar gözümde kaldı ve baz sürmediğim gözümdeki far az da olsa çizgi şeklinde toplanmıştı ancak baz sürdüğüm gözümde aynı şekilde bozulmadan duruyordu. ( Far; The Balm Nude'tude, 6 saat boyunca ev ortamındaydım aksi halde bazsız farın çok daha fazla toplanacağına eminim. ) 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder