Translate

13 Ağustos 2014 Çarşamba

The Balm Bahama Mama Bronzer Poudre

Bir gün arkadaşım: "Yüz kontürleme diye bir şey yapıyorlar. Böylelikle burunlarını daha küçük, yüzlerini daha ince gösteriyorlar." dedi. Ben de hemen youtube araştırmalarıma başladım. Hayretler içinde bir sürü video izledim. İzledikçe kontürleme işi hoşuma gitti. Sıra kontür yapmak için ürün almaya geldiğinde kendimi hiç yormak, sıkmak, ikilemde kalıp strese girmek istemediğimden aynı arkadaşıma hangi ürünleri almam gerektiğini sordum. O zamanlar özel bir gün olması sebebiyle o zaten ürünlerini almış, bana da aynı ürünleri tavsiye etti. Ben de ertesi gün onun bir gün önce yarı fiyata aldığı ürünleri normal fiyata aldım. Bu ürünler The Balm Mary-Lou Manizer Highlighter ve The Balm Bahama Mama Bronzer Poudre idi.


Bütün The Balm ürünlerinde olduğu gibi bu ürün de çok şirin ve espirili bir karton ambalajın içinde. Malumunuz dış ambalajın üstünde resim neyse iç ambalajının üstünde de aynı resim mevcut bu markada. İç ambalaj sağlam karton bir kutudan oluşuyor. Gene The Balm markasının her ürününde olduğu gibi bu ürünün de içinde çok kullanışlı bir aynası, mıknatıslı bir kapağı var. Ürünün pigmentasyonu ve kalıcılığı çok iyi. Ürün 7,08 gr gibi saçma bir mevcudiyete sahip :) ve her gün kullanmak suretiyle en az 1.5-2 sene yetecek kadar yani bereketli bir ürün. Tozutma yapmıyor ve herkesin aradığı o "içinde turuncu barındırmayan bronzer" olma özelliğine sahip.


Ürünü ilk gördüğümde rengi bana çok koyu geldi. "Ama herkes bunu kullandığına göre bir bildikleri vardır, bana da uygun olması gerekir." dedim. Kullandıkça rengi ile ilgili ön yargım ortadan kalktı ancak özellikle alın bölgeme uygularken hala acemilik çekiyorum. Uygulamayı yaparken fırçaya az az almak ve güzel dağıtmak gerekiyor. Pigmentasyonu ve toz bir ürün olması sebebiyle ürün değdirdiğiniz yerde kalıyor. Bu yüzden en kısa zamanda krem yapıya sahip bir bronzer almak istiyorum. Bu yüzden bu ürünün bana uygun olduğunu düşünmüyorum. Özellikle benim gibi beyaz tenlilere tavsiyem, ürünü almadan testerlarından uygulama yapın ve gün ışığında muhakkak bakın.


Not : Fotoğrafların hepsi The Balm'ın resmi sitesinden alınmıştır.

2 yorum:

  1. Bende çok denemek istiyorum bu ürünü.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence önce teşhir ürünüyle bir güzel yüzünüze uygulayın. Sonra çıkıp birkaç saat dolaşın. Aynaya baktığınızda hala hoşunuza gidiyorsa gidip alabilirsiniz. :))

      Sil