Translate

5 Ağustos 2014 Salı

PUREDERM Temiz ve Aydınlık Oksijen Köpük Maskesi

İnstagram üzerinden bir duyuru yapmış; 10 gün boyunca her sabah yüzüme bu maskeyi uygulayıp daha sonra yorumlayacağımı söylemiştim. Veee işte 10 gün göz açıp kapayana kadar bitti sıra geldi nasıl bir ürün olduğuna.


* Ürünün tam ismi PUREDERM Botanical Choice Temiz ve Aydınlık Oksijen Köpük Maskesi ve benim kullandığım şeftalili olanı.

* Bir paket 2 kullanımlık. Paketin içinde ürün iki ayrı kısımda toplanmış ve hatta kullanım kolaylığı için iki ayrı yerde toplanan ürünlerin tam ortasından kesik kesik çizgiler geçirilmiş ki isterseniz buradan caaaarrrrtttt diye ürünü ikiye ayırabilirsiniz.

* Ürün "Maske" olarak adlandırılmış ama çok yanlış bir ifade olmuş bu. "Temizleme Köpüğü" ise ürüne cuuukkkk diye oturan en güzel tabir.

* Derinlemesine temizlik ve aydınlatma vaat ediyor ki bence öyle de yapıyor. Ürünü kullandıktan sonra aynada gördüğüm aydınlık surat hoşuma gidiyor. Tüm kir ve yağlardan arınmış daha canlı gözüken bir cilt.Yalnız bu güzel durumun şöyle de bir handikabı var - en azından benim için öyle - aynaya yakından baktığımda yüzümde ki sıkılası siyah noktalar gözüme çarpıyor ve bende onları bir güzel... :D


Ürünün Özeti

PUREDERM Temiz ve Aydınlık Oksijen Köpük Maskesi-Şeftali, anında oksijen bakımından zengin köpüğe dönüşür ve oksijen ile cilde canlılık kazandırır, cildi derinlemesine temizler, soyar ve masaj yapar. Oksijen köpüğü cilde derinlemesine işleyerek, gözeneklerin içindeki kirlilikleri, siyah noktaları ve ölü deri hücrelerini giderir ve aynı zamanda eşit olmayan cilt tonlarını aydınlatmaya yardımcı olur. Şeftali ekstresi cildi nemlendirir ve mat  cildi yeniden aydınlatır. Papaya, Yeşil Çay ve Bambu ekstreleri ise cilde yumuşak ve esnek bir his verir.

* Ürün özetinde ürünün cildi soyduğu yazıyor ama inanın bu konuda hiçbir fikrim yok. Bende böyle bir etkisi olmadı.

* Gene Ürün Özetinde siyah noktaları giderdiği yazıyor. Cildi temizlediği için görünümlerini hafifletiyor ama gidermiyor.


Kullanımı

1- Paketi açın ve kuru yüzünüze, kuru ellerinizle eşit bir şekilde gözlerinize ve dudaklarınıza gelmeyecek şekilde maskeyi uygulayın, Ellerinizin ve cildinizin kuru olduğundan emin olun, ıslak cilt maskenin köpürmesini engelleyebilir.
2- Maske köpürene kadar bekleyin.
3-Nazikçe parmak uçlarınızla 30-60 saniye masaj yaparak temizleyin.
4- Ilık su ile durulayın ve tonik uygulayın.

* İlk 6 kullanımda hiç tonik uygulamadım. Bir süre sonra yüz kremimi sürdüm. Son 4 kullanımda ise tonik uyguladım ve sanki alnımda küçücük soyulmalar oldu ama yüz kremimi sürdüm ve geçti.

Uyarılar

1- Lekeli, sivilceli, tahriş olmuş ya da güneşten yanmış cildinize uygulamayın.
2- Kullanım sırasında yada kullandıktan sonra kızarıklık, şişkinlik ya da kaşınma gibi belirtiler olursa derhal kullanımı bırakın ve bir doktora başvurun.
3-Gözlere temas ettirmeyin. Göze temas ederse su ile durulayın.
4- Sadece harici kullanım içindir. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayın.

* Ben bu ürünü çok sevdim. Seyahatler için de ergonomik açıdan çok uygun olduğunu düşünüyorum. Özellikle indirime girdiğinde alır gene kullanırım. Bu arada bu ürünü bulabileceğiniz yer Gratis mağazaları.




1 yorum:

  1. Merhaba blogumdakı çekilişime beklerim http://www.ssdesignbutik.com/2014/08/3-kisiye-china-glaze-eye-candy.html

    YanıtlaSil