Translate

1 Ocak 2015 Perşembe

The Balm Schwing Black Liquid Eyeliner


Uzun süre dipliner kullanmışlığım vardır. Bilirsiniz... dipliner kullanmak, eyeliner kullanmaya göre daha kolaydır. Eyeliner kullanmak ise gerçekten ama gerçekten zor iştir. Gözünüzü korkutmak istemem, korkmasın da zaten sonuçta herşeyin el alışkanlığına bağlı olduğu gerçeğide var.



The Balm markasını seviyor ve ürünlerini büyük bir zevkle kullanıyorum. Schwing Black Liquid Eyeliner'ı da aynı mantıkla ve bir indirim zamanı almıştım. Bu ürün benim ilk eyelinerım olma özelliğinede sahip. Birkaç kullanımdan sonra uzun süre elim gitmedi bu ürüne. Hep korkuyordum, yaptığım göz makyajı süremediğim eyeliner yüzünden bozulur, silmek zorunda kalırmıyım diye. Gerçi bu korkumu hala atlatabilmiş değilim ama eskisinden daha cesaretliyim artık.  


The Balm'ın klasikleşmiş kaliteli, espirili ve ilgi çekici ambalajını bu üründe de görüyoruz.

Bat Those Eyes!

  • İnce keçe uçlu bir fırçası var. 
  • Tutuş yerinin uzunluğu kolay sürüş sağlıyor.
  • Fırça yapısı ne sert ne de yumuşak.
  • İlk uygulamada ıslak gibi duran ama kısa sürede kuruyan siyah ve mat bir duruşu var. (Hatta simsiyah)
  • Gün boyu bozulmadan duruyor.
  • 1.7 ml. lik bir ambalajda.

Bazen gel eyelinerımın üstüne de uyguluyorum. Böylelikle hem daha siyah bir duruşu oluyor hem de boşlukları dolduruyorum.

Bu ürüne daha çok şans vermem, daha çok kullanmam gerek biliyorum. Çünkü kullandığım zamanlar duruşunu çok beğeniyor ve her defasında "- Niye bu eyelinerı daha çok sürmüyorum" diye kendi kendime hayıflanıyorum.

Eyelinerı sürmeyi bilen, bilmeyen herkese bu ürünü tavsiye ediyorum. Sürmeyi bilenler zaten çok beğenerek kullanacaklar, bilmeyenler içinse öğrenmek için güzel bir ürün.


3 yorum:

  1. You seem to know a lot about this, just like you wrote the book in it or something. I think that you can do
    CogniQ with some pictures to drive the message home a bit, but other than that, this is good blog post. A good read. I will certainly be back.I would like to thnx for the efforts you have put in writing this blogpost. http://www.healthcaresdiscussion.com/is-cogniq-scam-or-fake/

    YanıtlaSil
  2. Primal X It improves libido, complements stimulation and promotes multiple orgasms without inducing any element effects on consumer. Curing benign prostate hypertrophy, improving erection and enhancing muscle electricity. http://www.healthsupreviews.com/primal-x/

    YanıtlaSil
  3. Embova RX Bedding an appealing female relies on treating Embova RX her much like you could all the super girls. due to the fact Embova RX she's attractive does now not continually mean you want to deliver her more particular treatment. In truth, she's maximum probable bored Embova RX with silly guys taking her to steeply-priced ingesting locations, Embova RX plying her with high priced liquids and useless verbal exchange. She goals pleasure - to be dealt with like a person with a feel of fun. Embova RX offer her a outstanding time and she or he'll be attracted to you. http://www.healthsupreviews.com/embova-rx/

    YanıtlaSil