Translate

27 Mayıs 2014 Salı

Pantene Pro-V Yoğun Nemlendirici Saç Bakım Köpüğü


İnce eleyip sık dokuyan biri olarak şimdiye kadar yorumladığım ürünler içinde Essence Lipliner 10 Femme Fatale ve Purederm Temiz ve Aydınlık Oksijen Köpük Maskesi en en en sevdiğim ürünler oldular. Şimdi bunlara bir 3.sünü katma vakti geldi: Pantene Pro-V Yoğun Nemlendirici Saç Bakım Köpüğü.

Aslında ben bu ürünü Saç Köpüğü olduğunu düşünerek almıştım ama öyle çıkmadı daha da iyisi çıktı. :D Normalde "Nem Terapisi Serisi" nin 4. Adımı bu ürün. İlk 3 ürün ise şu şekilde: Şampuan, Saç Bakım Kremi, ve Saç Bakım Maskesi.

Pantenin ürünle ilgili vaadi şu şekilde;

* Pro-Vitamin B5 içeren Pantene Pro-V formülü ve 4 fazlı nemlendiricileri sayesinde kuru saçınızı yoğun nemli ipeksi yumuşaklıkta bir saça dönüştürür.
* Mikro-nemlendiriciler sayesinde saçınızın en kuru bölgelerinde bile nemi hapseder ve 24 saate kadar saçınıza dokunulası yumuşaklık kazandırır.

- Ürünümüz 150 ml.
- Kıvamı ve görüntüsü aynen pasta kreması gibi.
- Saçı ağırlaştırmıyor.
- Saç, ürünü çabucak emiyor.
- Saçlarımı sertleştirmeden şekillendiriyor.
- Saçlarıma yumuşak bir görüntü ve his veriyor.
- Nem saçımın daha  çok alt kısımlarında yoğunlaşıyor üst kısımlar daha kuru oluyor. Ama benim için hiç     problem değil.
- Hafif kabarık saçı seviyorum. Bu ürünü kullandığım zaman da saçım tam istediğim şekilde kabarıyor.
- Dalgalı ve ara ara kıvırcığımsı saçlarımın dalgalarını ve kıvırcıklıklarını daha belirgin hale getirdi. Hatta dalgalı saçlarımın çoğu kısmını kıvırcı(k)ğımsı yaptı.


Kullanımı : Kullanmadan önce iyice çalkalayın. Nemli ya da ıslak saçınıza uçlarından başlayarak yedirin. Saçınızı her zamanki gibi şekillendirin.

Ben her banyodan sonra ıslak saçlarıma uyguluyorum.
Son olarak şunu da söylemeliyim ki tekrar tekrar alıp kullanacağım bir ürün :)

Güncelleme ( 02 Haziran 2014 ) : Ürün yoğun bir kıvama sahip. Islak saça uygulayınca, saçta bir ağırlık yapıyor gibi.
Güncelleme ( 5 Ağustos 2014 ) : Ürünün çabuk bittiği doğrudur.
Güncelleme ( 28 Ağustos 2014 ) : Hani bir ürünü hiç sevmezseniz ama kullandıkça beğenirsiniz yada tam tersi olur. İşte bu üründe de tam tersi oldu. Artık bu ürünü ilk günlerde ki kadar sevmiyorum.

3 yorum:

  1. Sadece Kıvırcık saclar icin mi dalgali saclar icinde kullaniliyo mu?

    YanıtlaSil
  2. Bu ürün yerine kullandığın başka bir ürü var mı? Benm saçlarım boyama işlemlernden dolayı nemini kaybettide..

    YanıtlaSil
  3. Hiç güzel bir ürün değil.Avuç avuç sürsem de önceki halinden farkı olmadı saçımın.Görüntü kupkuru kabarık saç. Pantene'in durulanmayan kremi çok daha güzel.

    YanıtlaSil