Translate

1 Aralık 2014 Pazartesi

Essence Pure Skin Temizleyici Burun / Yüz Bantları


Essence genel olarak sevdiğim bir marka. Fiyatları uygun, ürünleri başarılı. Ve gerçekten bazı ürünlerle bizleri çok şaşırtan bir marka. Mesela; Essence Lipliner lar. Bilmeyenler için söyleyeyim bu liplinerlar efsane. Hal böyle olunca insan Essence markasının çıkardığı ürünlere hep bir şans vermek istiyor.


İşte o ürünlerden biri Essence Pure Skin Temizleyici Burun ve Yüz Bantları. Zaten çok memnun olduğum ve pek çoğunuzun da memnun kalarak kullandığı Cettua Burun Bantları var. Ama genede insanoğlu işte hep daha iyisini arıyor.


Hem burun bantları hem de yüz bantları paketlerinin içinden, gene her biri kendi ambalajları içinde 3'er tane bant çıkıyor. " Kullanım önerisi içerisinde bulunmaktadır " dese de içinde Türkçe hiçbir açıklama yok. Kullanımını anca içinde ki şekilli anlatımlardan faydalanarak anlayabiliyorsunuz. Bu seferde diğer ürünlerden kullanım farkı olan " wet with water and carefully peel of the strip " yani " su ile ıslatın ve dikkatli şekilde çıkarın " kısmını atlayıp kullanım süresi sonunda direkt çekerek çıkarıyorsunuz, aynen benim yaptığım gibi. Bu şekilde kullanıldığında ürünün performansından hiç memnun kalmadım. Islatıp çektiğimde de aynı kötü performansı sergileyen bir ürün oldu. Üstelik fiyat/adet oranında da pahalıya gelen bir ürün.



Ürünün vaadleri;

Siyah noktaları hızlı ve etkin bir şekilde yok eder. Yeni siyah noktaların oluşumunu engeller.
Gözenekleri arandırır.
Cilt yapısını iyileştirir.



Performasından hiç memnun kalmadığım bu üründen bir daha almayı düşünmüyorum.


1 yorum:

  1. Its rare for me to discover something on the internet thats as entertaining and intriguing as what youve got here. Neuroluma Your page is lovely, your graphics are outstanding, and whats more, you use reference that are relevant to what you are saying. Youre definitely one in a million, good job!
    http://www.healthsupreviews.com/neuroluma/

    YanıtlaSil