Translate

29 Kasım 2014 Cumartesi

The Body Shop Camomile Sumptuous Cleansing Butter / The Body Shop Papatya Özlü Temizleme Yağı


Bu ürüne bayılıyorum, bayılıyorum, bayılıyorum...Bayıldığım bu ürün hem göz makyajınız hem de yüz makyajınızı çıkarmak için kullanabileceğiniz, 'PAPATYA ÖZLÜ TEMİZLEME YAĞI'.


Çift fazlı göz makyajı çıkarıcılardan sıkıldığımda, göz çevreme zarar vermeye başladıklarında ( makyajı çıkarmak için insanlık dışı bir muameleye maruz kaldıklarından ) hızır gibi yetişti. 

  • 90 ml. yani 76 gr'lık tenekemsi bir ambalaj içinde. 
  • Çok hafif ve çok güzel bir papatya kokusu var. Kokusuna da ayrıca bayılıyorum. 
  • Katı yağ kıvamında, beyaz renkte. 
  • Parmağımı ürünün üzerinde dolaştırarak alıyorum. Böylelikle parmağımın yarattığı sıcaklıkla yüzüme uygulayabileceğim kıvama geliyor.
  • Hem göz makyajım da hem de yüz makyajımı çıkarmakta korkusuzca kullanıyorum. ( Fiyatı bana biraz pahalı geldiğinden sadece göz makyajımı çıkarmakta kullanmak daha akıllıca olacak aslında. Ancak her ikisi için de kullanmak çok pratik oluyor. )
  • Ürünü çıkarmak istediğim makyajımın üzerine ( direkt kuru cildinize ) parmaklarımla ( ki benim tercihim parmaklarla uygulamaktır. Hijyenik olmadığını düşünenler ise pamuk kullanabilirler. ) masaj yaparak dağıtıyorum. Yeteri kadar uygulamadan sonra ılık su ile duruluyorum. Sonrasında bir yüz temizleme jeli/köpüğü kullanıyorum. ( Benimki alışkanlık olmuş artık. ) Uygulama sonrasında MUSLİN CLOTH kullananlar da oldukça fazla. Denenebilir.
  • Üzerinde her ne kadar " Tüm cilt tipleri için uygundur " diye yazsa da, içindeki SHEA YAĞI sebebiyle sivilce oluşumuna meyilli ciltlere tavsiye edilmiyor. Benim cildim karmadan yağlıya dönüktür ve kullandığım süre boyunca hiçbir problem ile karşılaşmadım.

Her zaman alıp kullanacağım favori ürünlerimden oldu bile.




2 yorum:

  1. I was wondering CogniQ where you got your layout? Its great Looking.I frequently read your blog admin try to find it very interesting. Thought it was about time i show you , Sustain the truly great workHey, your blog is very interesting..http://www.supplements4help.com/cogniq/

    YanıtlaSil
  2. Diabazole Day by day blood glucose assessments and insulin Diabazole injections have been the traditional diabetes Diabazole treatment choice available to humans, but now scientists have taken diabetes remedy to an entirely new level with Diabazole the help of stem mobile remedy Diabazole.

    Visit it! to get more information >>>>>> http://www.healthsupreviews.com/diabazole/

    Tags:
    Diabazole, Diabetes, Diabazole reviews, Diabazole review, Diabazole at gnc, buy Diabazole, Diabazole supplement, Diabazole side effects, Diabazole amazon, Diabazole where to buy, where to buy Diabazole, Diabazole price, Diabazole ingredients,Diabazole cost, Diabazole for sale, Diabazole Benefit,Diabazole Advantages, Diabazole pills, Diabazole free trial, Diabazole weight loss, Diabazole USA, Diabazole United States of America, Diabazole United States,

    YanıtlaSil