Translate

6 Kasım 2014 Perşembe

The Balm Put A Lıd On It Far Bazı

Bu ürünü almak uzun süredir aklımdaydı. Ancak indirimden alma isteğim, ürünü bulabilmeme en büyük engeldi. Geçen ay Gratisteki indirime öylesine göz atarken gördüm ve hiç kaçırmadım. Ayrıca oturduğum mahalledeki Gratiste bu ürünü bulabilmek bende kısa süreli bir şok yaşattı.


The Balm'ın klasikleşmiş kaliteli, espirili ve ilgi çekici ambalajını bu üründe de görüyoruz. Ürün çok şeker bir tüp içinde, ağız yapısı istediğiniz kadar ürünü alabilmenizi sağlıyor. Az bir miktar her iki göze de yettiğinden uzunu süreli kullanım için ideal. Sarımsı renkte ve kremsi kıvamda bir ürün. Göze uyguladıktan sonra şeffaf ve renksiz bir hal alıyor. Çoğu kişi ilk sürüldüğünde ıslak bir hissiyat verdiğinden bahsetmiş ama bende öyle bir şey olmadı. Ayrıca bu ürün Urban Decay Primer Potion'a muadil olarak gösteriliyor.


Göz kapaklarım yağlı bir yapıda olduklarından far bazı / göz bazı kullanmam şart. Bu ürünü kullanan insanların neredeyse %100 ünde olduğu gibi benim de memnun kaldığım bir ürün oldu. Göz kapaklarımda herhangi bir birikme yapmadı. Ancak yaptığım araştırmalarda içeriğinin hiç de masum olmadığını gördüm. :(


Tekrar alıp kullanacağım ürünler arasına kesinlikle girdi ama şunu da itiraf etmem gerekir ki göz kapağının rengini eşitleyen ve aydınlık bir görüntü katan, kremsi rengini veren bazları galiba daha çok seviyorum.

2 yorum:

  1. Bu far bazı çok seviliyor henüz denemedim yılbaşı indiriminden mutlaka alacağım :)
    Blogunu takibe aldım ben de bloguma beklerim canım sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Exactly what is the best Canon Powershot electronic (duh) camera? I are interested for mostly casual
    Alpha ZXT pictures (christmas, birthdays, family reunions that almost stuff). And occasionally a group of cool artistic photos. Im told than a 6-7 mm lens may be the best Other than in which, what else is very good???
    It's exhausting to seek out educated people on this matter, but you sound like you realize what you're speaking about! Thankshttp://www.healthsupreviews.com/is-alpha-zxt-scam-or-legit/


    YanıtlaSil