Translate

2 Mayıs 2014 Cuma

The Balm Time Balm Face Primer

Bu yazıyı okumaya başlamadan önce Makyaj Bazı Nedir? Nasıl Kullanılır? yazımı okumanızı tavsiye ediyorum.

Gratis indirimlerinde en çok satılan ve geniş bir kitle tarafından sevilerek kullanıldığına inandığım The Balm Time Balm Yüz Bazı taaaa taaaammmmm!!



Ürünümüz şeffaf, beyazımsı bir yapıda. Sürdüğünüz anda tabiri caizse bebek poposu kıvamında bir cildiniz oluyor. :) O kadar güzel bir his ki... Ama bir süre sonra artık parmaklarınız o hisse alıştığından normal cilt yapınız sanki öyleymiş gibi hissediyorsunuz. 


Ürünle ilgili "Sürerken bir koku geliyor, benzin yada onun gibi bir koku ama kalıcı değil sürer sürmez gidiyor" gibi yorumlar gördüm. Ürünü kullanmaya başladığımdan beri hiç böyle bir koku almadım. Bu yorumu okuyunca da hususi derin derin kokladığımda ise belli belirsiz pudramsı bir koku aldım. Vallahi bilemiyorum!


Ürün, sürdüğünüz alanda ki cilt bozukluklarını düzelterek makyaja güzel bir zemin hazırlıyor. 


Fotoğraflarda da göreceğiniz gibi ince çizgilerin/kırışıklıkların içine dolarak görünümlerini azaltıyor/ortadan kaldırıyor.


Yukarıda ki 1.fotoğraf baz sürülmemiş hali. 2.fotoğraf baz sürülmüş hali.

Ürünün güzel bir yanı da ciltle fondöten ve benzeri kremler arasında bir nevi koruyucu görevi görerek cildinizin ürün emilimini azaltmak. 

Sanırım bu ürünle ilgili en çok gözden kaçan özellik A,C & E vitaminleri içeriyor olması. Ayrıca içerisinde Allantoin ( nemlendirici, hücre yenileyici, tahriş giderici ve yaşlanma karşıtı ) ve Bioflavonoids ( P Vitamini ) de bulunuyor.

Gelelim ürünle ilgili hoşuma gitmeyen özelliklerine: 

- Ürün şeffaf yapıda olduğundan nereye ne miktar sürdüğümü seçmem zor oluyor. Bu yüzden biraz fazla ürün    kullanıyorum.
- T bölgem gene yağlanıyor çok şükür :)
- Gözeneklerimde -vaavvv diyebileceğim bir farklılık yaratmıyor.
- Eğer benim gibi başka makyaj bazları da kullanmışsanız içinde ki silikon oranı sizi birazcık rahatsız edebilir.

Bunların dışında bir makyaj bazında olması gerekli tüm özellikleri barındırdığını düşünüyorum. İçeriği bakımından da rahatlıkla kullanabileceğiniz bir ürün.Yalnız unutmayınız ki silikon öyle faydalı birşey değildir cilt için. Bu yüzden günlük hayatta değil de daha özel günlerde kullanmanızda fayda var.

Unutmayın bu ürünü hiç makyaj yapmadan da kullanabilirsiniz.










4 yorum:

  1. canım çok beğendim bu ürünü fiyatı nedir??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuzu bu kadar geç gördüğüm için özür dilerim :( Ürünün fiyatını hatırlamıyorum. Bu süre içinde aldınız mı?

      Sil
    2. Ben de bugün tavsiye üzerine aldım. Fiyat 75 tl.

      Sil
  2. Merhabaaa, bende yüz bazı arıyor ve bu bazı merak ediyordum. İçinde silikon olması çok canımı sıktı. Yok mu şöyle parabeni silikonu olmayan bir ürün.:(( Ellerinize sağlık çok güzel bir yazı omuş, gfc ile takipteyim banada beklerim. ^-^ sanatinsaklisirlari.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil